nieuwe derailleur

By jaapandre

Stellen van de derailleur was een crime, met tig kilometers op de teller zou ie best wel eens op zijn. Dus eens naar de fietsenmaker om een professionele mening te horen. Kwaliteit van de derailleur (centera) was niet echt super, maar er was ondertssen ook aardig wat speling ingekomen. Dus maar besloten om hem achter te laten, met de vraag om de versnelling (derailleur, bekabeling en evt gripshift) te vervangen.Uiteindelijk is er een shimano deoro opgekomen. En hij fietst weer als een tierelier. helaas viel ie een paar dagen later al weer eens een keer om, gelukkig niet op de derailleur kant, dus gewoon gaan fietsen, maar echt lekker schakelen deed ie toch al niet meer. Later bleek dat de ketting naast een kettinggeleider liep, toen ik de ketting goed had gedaan, bleek dat er toch wat meer aan de hand was: de schroefjes van de derailleur waren losgetrild, dus derailleur uit elkaar. Maar even terug naar de fietsenmaker en is weer keurig gemaakt… Ben benieuwd hoe het op de langere termijn bevalt, want dan gaat er een gelijke excercitis voor haar fiets plaatsvinden….

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.