Kali: knipperlichten

By jaapandre

Het gebeurde me regelmatig dat de knipperlichten het niet meer deden. Oorzaak was waarschijnlijk dat er twee draadjes met moeite in een stekkertje bij het achterlicht zaten. Bij het rechterlicht heb ik dat een tijd geleden al aangepast, bij het linker nog niet. Dat was dus laatst aan de beurt. Gelijk maar het rechter licht nog verder aangepast, de splitsing van de draden gebeurd nu direct bij de automaat en de draad hoeft dus niet eerst naar achteren om daarna naar voren te gaan. De draden gelijk met een paar tyre wraps vastgezet, zodat het wat minder door kali heen slingert.
Ik moet de draadverbindingen nog wel een keer netjes wegwerken, want natuurlijk had ik geen buitenkroonsteenachtige in huis en was ik wel aan huis gekluisterd.

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.