Alternatieve TL-tocht

By jaapandre

Vandaag was er weer de twentseliggertoertocht en had besloten toch maar mee te doen, het was buiten wel erg lekker weer, maar tsja ik was vrij laat weg en die wind waaide ook flink en was om 1215 op hengelo. Dus waren ze al weg. John (flevobike) was net voor mij en had nog een liggert zien rijden. Dus hebben we besloten maar samen mijn rondje te doen. Geen foto’s wel lekker gekletst. In Goor had ik het enigszins gehad en John vertrouwde het weer niet meer, dus zijn we via het provinciaaltje naar Hengelo gereden en ik weer door naar Oldenzaal.
Wij waren om 1545 weer terug in Hengelo. In totaal heb ik 81 kilometer gereden, met een movingspeed van 20,5 of zo, zie ook:

View 20091003toertocht in a larger map
Conclusies:
– een route zet je niet in 5 minuten uit met als belangrijkste restrictie hij moet ongeveer 60 km zijn.
-Onder Hengelo is het vast ook erg mooi, maar de fietspaden moet je waarschijnlijk weten te vinden.
-Misschien woon ik wel in het mooiste stukje van Twente (nou ja, zodra je Oldenzaal uit bent dan).

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.