Nieuw regendekje

By jaapandre

Regenzeiltje

Het regendekje (afdekken hoofdgat als ie gestald is) beviel me niet, de bevestiging ervan was niet echt handig en het is me al een paar keer gebeurd dat ie eraf gewaaid is.
Ik had het idee om een bedrukt spandoek op maat te laten maken door 123sticker.nl of zo, de totale kosten zouden dan iets van 35 euro zijn. Dus eerst maar even denken over een goedkopere oplossing. Van het luiers maken hadden we nog Pul over. Dit is een gelamineerde waterdichte stof. Nadat ik het op maat geknipt had (trapezium, bovenkant 44 cm, onderkant 88 cm, hoogte 50 cm), besloten om er een 5 punts bevestiging van te maken: 2 haakjes aan de spiegel, een haakje midden achter, 2 klittebandrondjes in de punten.
De haakjes (in bezit) heb ik met een elastiekje bevestigd door een zeilring van 5 mm (gamma: tang incl 100 ringetjes: 10 eur).
Het klittenband is plakklittenband van de Aldi (gekregen bij aanschaf Kali).
Bij een eerste test bleek dat er een kuil komt, waarin de regen blijft staan, nog even in het midden een steun plaatsen, waardoor het hopelijk meer als tent blijft en waardoor het water ervan af loopt.
De totale kosten waren 10 eur incl gereedschap, 0 eur ex gereedschap 🙂

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.