Kali winterklaar maken

By jaapandre

Het is al weer een tijd geleden dat ik in Kali gereden heb. Het was telkens mooi weer en dan heb ik een voorkeur voor mijn open Nazca. Hoogste tijd om in Kali te klimmen en te kijken hoe hij het deed. Het viel me erg mee, de beenlengte lijkt ok, mijn lichaam steekt er minder ver uit, dan ik verwacht had en de scheeftheid van de trapas, ach ja, kwestie van toeren maken…..
Toch moeten er een paar dingen gebeuren voordat ik er weer fijn in kan rijden

  • kouder worden, wat is het warm in zo’n ding
  • langer stuur: mijn benen komen nu telkens tegen het stuur en dat fiets niet echt aangenaam
  • knipperlichten doen het niet, achterlicht geloof ik ook niet.
  • uitlijning: als ik het stuur met een hand vasthoud, gaat ie erg snel wieberen
  • linker remgreep (rechterrem), lijkt het minder te doen dan de andere.
  • kistje achterin iets smaller maken, lijkt kali uit elkaar te drukken
  • evt: spatbord achter vervangen, regen komt nu binnenin via de band.

anyway, een paar leuke klusdingen dus om te doen.

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.