Uitdaging voor eind oktober 200km op een dag fietsen

By jaapandre

Afgelopen dinsdagmiddag heb ik een tochtje door onder andere het buurzerzand gemaakt, in totaal zo’n 60 km erg mooie paadjes door het Twentse landschap, met veel bochten, remmen en optrekken. Dit was wel erg aangenaam, dus heb ik me voorgenomen om regelmatiger extra rondjes te rijden. Dit wil ik op dinsdagavonden gaan doen (dinsdag en woensdag doe ik geen woon-werkverkeer). Deze rondjes zijn om me voor te bereiden op een 200 km tocht in uiterlijk eind oktober, waarschijnlijk naar Arnhem. Heenweg wil ik dan via Hengelo, Neede, Ruurlo,Zevenaar, Huissen doen, terugweg langs het boemeltje van Arnhem naar Oldenzaal, hier heb ik vaker gefietst en mocht ik mij kapot rijden, kan ik redelijk makkelijk weer thuiskomen.
Komende dinsdagen heb ik al wat rondjes staan:
1) 20 km rondje naar ootmarsum, op snelheid
2) 40 km rondje naar Manderveen
3) 64 km rondjes naar Kloosterhaar
Waarschijnlijk ga ik tussen 2 en 3 eerst nog een ander ritje doen bijvoorbeeld de heuvels rond bad bentheim bekijken…

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.