Omrijtirtje van werk naar huis: enschede-buurzerzand-oldenzaal

By jaapandre

Afgelopen dinsdag had ik de tijd om ‘s middags een rondje te rijden, aangezien ik al aan de andere kant van Enschede zat, ben ik nog wat verder naar het zuiden gegaan. Het Witte Veen en het Buurzerzand is een erg mooi gebied om doorheen te rijden. Je moet niet verwachten dat je lekker kan doorrijden want de weggetjes waren erg bochtig en de knooppunten stonden weliswaar goed aangegeven, maar regelmatig wel op het allerlaatste moment. Het is dus een goede oefening OLF’en, maar ik ben daar jammerlijk gezakt…. Het heeft echter geen gevolgen voor mijn knieen gehad, zodat ik er wel vertrouwen in heb dat ik ook lange tochten op makkelijkere paden/wegen kan rijden.

View Track 65 in a larger map

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.