Bagageruimte verbeterd van Kali

By jaapandre

Afgelopen donderdag heb ik tijdens een flinke regenbui gefietst in Kali en wat ik eigenlijk al wist is dat hij verre van waterdicht is. Dat wordt voor een groot deel veroorzaakt door het achterwiel wat lekker in de body zit. Toen ik hem kocht was er een wielkast van ….dinges…. gefabriceerd, maar echt waterdicht was die niet (meer). Ik had al die wielkast vervangen door een spatbordje, omdat het water juist Kali inliep ipv eruit. Dat werkte natuurlijk van geen meter en het water spatte overal heen.
Van de oude wielkast heb ik een ‘plankje’ gemaakt, met een mooie inham voor het bagagekistje. Gelukkig ging het weer regenen en kon ik het nieuwe plankje testen. Gelijk maar naar Bakkertje gereden, dan kon ik de nieuwe kamers gelijk bewonderen. Het bagageplankje werkte erg goed. Natuurlijk weer gekeken hoe het nog beter kan enne naast het wiel zit nu best veel ruimte, die we willen gaan benutten, maar eerst ‘even’ het stuurprobleem (shimmien) oplossen.

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.