Nieuwe gripshift

By jaapandre

Een paar weken geleden heb ik een nieuwe gripshift (schakelgeval) op mijn fiets gezet. Om de versnelling goed te kunnen aflezen was het eigenlijk nodig om de fijnstelschroef aan de buitenkant van het stuur te zetten. Wat ik me niet besefte was dat bij een val deze wel een dreun zou krijgen en jahoor, toen mijn fiets laatst op de straat belandde, schakelde hij niet meer lekker. Bij inspectie bleek de stelschroef (zeg maar) inderdaad afgebroken. Vandaag een nieuwe gekocht (universeel) en gemonteerd. Omdat die universele beter met shimano af te stellen is dan met sdram, toch eens gekeken wat ik erop heb zitten, afstellen gaat me nog steeds moeizaam af.. Een Sachs Centera. Tsja hoe zat dat eigenlijk ook al weer… Anyway eigenlijk ging het afstellen best wel goed.

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.