Gebruiksvoorwaarden: dit werk is van mij

By jaapandre

Ik ben een groot voorstander van open source. Dan klinkt het misschien wel raar dat ik hard zeg dat dit werk van mij is, maar als iets niet van jou is, kan je het ook niet weggeven, of als het over gebruiksrechten gaat, aangeven hoe het gebruikt mag worden. Ik heb voor de volgende gebruiksvoorwaarden gekozen: Naamsvermelding – Niet-commercieel – Gelijk delen. Dit geldt voor alle informatie die op deze site staat, tenzij anders aangegeven. Voor meer informatie over deze gebruiksvoorwaarden: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/. Wil je iets op een andere manier gebruiken, dan moet je even contact opnemen.

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.