Lekke band: net te vroeg

By jaapandre

Het zat er al aan te komen, maar helaas net te vroeg: een lekke band… De band stond al op de nominatie om vervangen te worden, maar het was nog steeds niet gelukt om een vervangende band te kopen,

hier bij de fietsenwinkels zijn alleen kojaks in 35-559 verkrijgbaar en er moet toch echt wel reflectie op zitten, maar haar fiets had dus een lekke band, ik kon het vervangen nog een dagje of wat uitstellen want fiets niet nodig en de nieuwe band zou binnenkomen, maar helaas was ook deze zonder reflectie. Vanwege de tijd (eind van het weekend), toch maar gekozen om te plakken, ik heb hier nog wel een monte carlo liggen, maar met zicht op perfect moirees en toch nog wel een goede binnenband en een redelijke buitenband, was de keuze niet zo heel moelijk. kilometerstand: 2705

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.